За все що пройдено, за все пережите

Елена Полищук -Зелинская
 Дякую тобі небо -  за  сонце над головою.
 Вклоняюсь,  тобі Боже - за німб наді мною.
 За все що пройдено, за все  пережите.
 За хліб, за сіль, за зеленее жито.
 
 За дитячий сміх, веселощі і  пустощі,
 За рідних кровинок, за сльози і труднощі.
 За світлий ранок  і  вечір притомленний,
 За день і ніч, за місяць в бездонності.
 
 За щирість дякую,  і друзів продажних,
 За тих, що  відрікся,  і тих, що віддані.
 За честність і правду, за  серце відважне
 За вчорашнє,майбутнє і те, що є настоящим.