Nicolas Cage

Ìèëà Àëüïåð
January 7th – Nicolas Cage’s birthday.


Nicolas Cage – a talented film actor, director and producer.
A good looking guy - many ladies’ hearts winner or seducer.
Cage’s played romantic characters to much acclaim, success.
He knows how to be presentable, surprise, amaze, impress.

Nicolas built reputation of an action/thriller film actor, hero.
His talent’s been compared to Nicholson, Pacino & De Niro.
Cage has delivered leading roles with skill, emotion, quality,
Conveying innovative vision & unconventional individuality.

He has engaged in genre of comedy, drama, science fiction.
Nicolas plays a wide variety of roles, receiving recognition.
He’s very passionate about acting, aspires more and dares,
Succeeding in his novel, artistic & professional endeavors.

He comes across sometimes as wild, flamboyant & intense.
That’s Cage’s way to be unique, distinctive, further advance.
Inevitable & undeniable is Nicolas’ gift, mastery, versatility.
His films are known for popularity, prolificacy, profitability.

January 7th – birthday of Nicolas Cage, we wish you our best.
Be true to yourself – that is your audience’s & fans’ request.
Wishing you happiness, health, harmony, vigor & inspiration!
Your contribution to film arts deserves praise & appreciation.


Copyright©2014 Mila Alper


* Photo is from the Internet