Руслан Немеш

Миша Стан
Руслані Немеш

Русланочка Руслана
Богом ти мені послана
Русланка Немеш
Моє щастя без меж

Сиджу я в онлайні
Пишу Руслані
Як твої діла
Що робиш мала

Ти в Углі чи Колодні
Давай побачимось сьогодні
Міняю свої плани
Все для Руслани

Не знав я Руся
Що в тебе влюблюся
Твої очі і посмішка
Так полонили Мішку

Знаю любить мене теж
Русланка Немеш
Хоч і приховує уміло
Та це мені зрозуміло

Одну дорогу на двох
Нам з тобою дав Бог
Ми з тобою по ній ішли
І одне одного знайшли

У тебе у очах пише
Що серце не рівно дише
Бо серце воно без обмана
Правду я кажу Руслана

Від долі не звернеш
Русланка Немеш
Все іде по Божім плану
Бо так треба Міші Стану

Автор: Михаил Стан, г. Киев, 04 января 2014 г.