Для мене цвiтуть орхiдеi

Катерина Жебровська
Для мене цвітуть орхідеї,
Жовті, рожеві, білі.
До мене злітаються феї,
Радісні, легкокрилі.

Зі мною ведуть розмови
Сонце, Місяць і Зорі.
Для мене Світи Вечорові
Мандри плетуть загадкові.

Крізь мене – тепло і Літо,
В повітрі – Весняна свіжість
Й Осінні Дощі пролито.
Для мене – сніжинок ніжність.

Для мене – Життя в Любові,
У Спокої, Радості, Світлі.
Для мене – Сни кольорові
І Вогні переможні Досвітні.

05.01.2014