Нейкi cон па-беларуску

Наталья Танкович
Сонечны дзень
Ззяе у акне
Сполыхам.

Анелау цень
Бачыу у сне
Воблакам.

Я спазнiуся кiнуцца у гэты рай.
Пачакай, мой сон, мяне ты пачакай.

Iмя твае
Шэпчацца мне
Подыхам.

Калi хочаш кахаць -
Дык кахай!
Калi хочаш трываць -
Дык трывай!
Калi хочаш малiць -
Дык малi!
Усе як мае быць
На зямлi.

У небе блакiтным
Водар вясны
Цiха плыу.

Смак пацалунка
Крануу вусны
Быццам бы...

Я спазнiуся кiнуцца у гэты рай.
Пачакай, мой сон, мяне ты пачакай.

I падхапiлi
Сон мой буслы
Гукам крыл.

Калi хочаш кахаць -
Дык кахай!
Калi хочаш трываць -
Дык трывай!
Калi хочаш малiць -
Дык малi!
Усе як мае быць
На зямлi.