Вона

Прыйма Юрий
Вона стояла на місці і плакала,
Та сльоза, що текла по щоці…
Ніжно і тихо з нею балакала,
Стікала додолу по мокрій руці…

Вона мовчки у небо дивилась,
Та душа вже схилялась поволі…
Серце її ще так жадібно билось,
Воно хотіло б достукатись долі…

Вона тихо сльозу витирала,
І схилялась поволі з душею…
Ще ніколи в житті не кохала,
Він ніколи не буде вже з нею…

Не зустрітись їм більше ні разу,
Не побути разом ні на мить…
Вона тихо в собі втамує образу,
Та любов її вже не згорить …

Вона стояла на місці і плакала,
Та сльоза знов текла по щоці…
Ніжно і тихо з нею балакала,
Стікала додолу по мокрій руці…

02.11.2013