П вкроку

Алена Скиба
До Різдва лишилося півкроку,
Скоро заспіває коляда,
Зашумить вертеп,
Запахне дідух,
Запанує на столі
Куття,
До Різдва
Лишилося півкроку,
Ми його чекали
Цілий рік,
Не тримай
У серці думки
Злої,
Вже Різдво
Ступає на поріг, 
Біле,
Неймовірне ,
Чисте свято,
Дід Мороз
Над комином
Завис,
За столом
Збереться
Вся родина,
Свято щире,
Віри і добра,
Без Різдва,
Немає України,
І в родині
Жодного тепла,
Бережіть,
Різдво,
Куттю,
І дідух
І тоді 
У  зла шансів
Нема!
Бережіть
У серці
Промінь світлий,
Що волхвам
Засяяв крізь
Пітьму,
Будьте щиросердними,
Мов діти,
І радійте
Світлому Різдву!
4.01.2014