Без болю

Иван Лисов
Спотворена жалість
Я досі тримаюсь
На тебе чекаючи
Душа застигає
Нервові сприймає
Здратовані імпульси
Скипілого розуму
Здратовані імпульси
Скипілого розуму
Розімкнені мінуси
На кшталт протилежності
Нічого не зміниться
Нічого не зробиться
Від альфи відірване
Спотворене мислення
В омані знівечене
У пристраснім полум`ї
Одвічні порізи
Запечені в колі
Чи може то тлінь
Від застиглого вибуху
Жага до холодного
Стиглого розуму
Критика космосу
Спрага до моднього
Зверхнього погляду
В куті безнадії
Без жодного подиху
Лише оцифроване
Стиснуте мислення
Рослинна привабливість
І сутінсть змордована
Константа мінлива
І спрага до волі
У парі народжують
Лише нові кроки
Важкі і без болю
Механіка побуту

Без болю…