З Рiздвом!

Раиса Андрейчук
Здійсняться хай мрії, надії й бажання.
Безмірної вдачі, добра і кохання!

Хай в Новому році, ладнається всюди -
Нехай відчувають покращення люди!

Хай рік буде щедрим, багатим, веселим.
Ялинки засяють в містечках і селах!

Хай Коник везе купу щастя до хати.
Нехай багатіє Вкраїнонька - мати!

Хай чується сміх і пісні за столом...
З святами усіх вас! З Христовим Різдвом!