Про Украину

Марина Соколовская
Украино! Серед усiх морiв-
Ти мiй маяк, мiй берег рiдний.
Я- твiй незламний пароплав
Моя ти вiра i надiя,
Любов,яку я ще не мав.
Твои чарiвнiи простори,
Уся небесная блакить,
Глибоке наше,Чорне море,
Не можу я без цього жить...
Ти вiльна ,нашая краино,
Твоя душа повна краси.
Ти рiдна ненько Украино!
Ми -твои дiти назавжди!!!
***
2006