Якi не зраджують жiнки? Усмiшка

Бурчак Ворожбянский
Питає дідуся онук:
– Як визначали предки,
Які не зраджують жінки:
Блондинки чи брюнетки?

Старий подумав і всміхнувсь:
– Чесніші – некрасиві.
Але найвідданіші  ті,
Які вже зовсім сиві...