Неймовiрний снiг

Любов Ведута
НЕЙМОВIРНИЙ СНIГ

Зима. І неймовірний сніг
Так легко, майже невагомо
Злітав з небес на дах, поріг,
На вікна, очі мого дому.

Захоплено дивилась я
На біле сяйво снігопаду.
Сніг танцював, іскрився, біг,
Летів, сміявся й тихо падав.

Морозну постіль - білий блиск
Зима зі снігом розстелили.
...Горіла свічка. Капав віск.
Перо, розбуджене, скрипіло.