Дар буи хуши ту

Джамильчик
Дар буи хуши тани ту мадхушам,
Мафтун шуда аз дунё фаромушам.
Ибодату тавалло ба худочон,
Кош гирам туро боре ба огушам.

Бар болини ман ту  бимони сар,
Нафас бимонад дар гулу хатар,
Мастам хушёр намедонам ман,
Хобам ё бедор надорам бовар

Бадан туро ай ёри чони хушбу,
Огуши гармат кушоям ёр бо чоду.
Ман масту дил масту чон хайрон,
Мехохам туро ай ёри камонабру.

Хушо ки лабам бар лабонат бимонам,
Гардад максудам бунёду ман шодмонам.
Шаб дар огуши хамдигар то субгохи,
Ай малохати хусн шави дармонам.