Орел

Виктор Малороссов
Він випив багато горілки,
А крові ще більше - орел!
Заходила зморена білка
У гості... Кіпєл
Рассудок єво возмущонний
(Давалась взнаки анаша),
Аж грюкали в скроні гормони,
І рвалась у небо душа...



    6.12.2013р.