Про100 музика

Валео Лученко
Це - просто музика. Вона - довершена. Її створив юний геній. Він умів слухати Бога, якого інший геній назвав Любов'ю. Слухаючи цю музику, можна вийти за рамці часу і простору, увійти в джерело і полинути до його витоків, до Золотого Озера (хоч би так його зазначити).

Це - не просто музика: звуки (високі, низькі), інтервали, ритми, гармонія труб органу. Це - кольори, барви, доторки, смак, вибухи світла. Опісля питання: "Що це було?"

Музика, яка не помре ніколи. Хіба цього не достатньо?