Каменное сердце - укр

Серж Анатольевич
Кам'яне серце

Маленькі амури літають,
Вціляють в серця, як в мішені,
Про всі почуття вони знають,
У всіх купа стріл у кишенях.

Одразу ж сміються – маленькі,
Як тільки-но влучать у серце,
Єднають важке і легеньке,
Буває й солодке із перцем.

Безпечність і сором'язливість,
Романтику і педантичність,
Гидке боягузтво й сміливість,
Плебейство і повну величність.

Вони заставляють любити,
З'єднав несумісне у храмі,
От тільки стрілі не пробити,
Те серце, що стало як камінь.