Дивный снег

Сличко Вася
А сніг, він приховає всі помарки,
І все, що ми робили, скрасить він,
І не чекає ні репризи, ні ремарки,
І не покаже, що ми ставили на кін.

Під білим покривалом зляжуть сварки,
І ті слова, що ми кричали навздогін,
І опівнічні цигарки і чарки...
Усе сховає під собою він...

Він познімає усі штампи й марки,
Й усі кліше... Не варто бути їм!
Але не треба і питати у знахарки -
Не дасть він бажаний розгін...
____________
01.01.2014р.