Имя Существительное

Олись Лапковский
Шукаймо зустрічей із тими, хто шукає нас.
Старі образи чи візьмеш у нове?
З альбомів дивиться n-річна давнина.
З довідника – наймення вулиць, що минули.
І я в альбомі хочу взнати прізвища,
бо пам'ять залишила лише прізвиська.
І по ініціалам біля прізвищ
стараюсь пригадати, як звернутись
до тих, хто свої втратив імена.