Ответ на новогоднее поздравление издателя

Рустам Джамгуров
Минає рік… летять його останні миті
Як мчав кінь скіфського царя
Що в пекторалі був відлитий
На золотому ярусі буття.
Не цінувались тут троянські коні
Бо був жаданий свист в вухах,
Гірко-солодкий присмак волі
З води у наших джерелах.
Цей присмак нас усіх єднає
З надією на рік Коня
Хай В Україні тост лунає:
За волю, гідність і життя!
І в Новий рік тих Інцитатів,
Парнокопитних всіх скотів
Зженемо табуном з сенату
За допомогою копняків.
І в рік Коня, Полтава, Харків, Львів
Одеса, Київ РЖУТЬ із недолугих ванг
Для нас Дніпро це не кордон двох берегів
То наш священний український Ганг…

31.12.13 (с) м.Косів