Зима

Надежда Крайнюк
Зима. Все вкрилось снігом білим,
Легким, іскристим, молодим.
Повітря стало чистим-чистим,
Так легко дихається ним.

Заметом сніг лежить на грядці,
І сад зимовий наче рай.
Птахів там повно, як у казці,
Їм корм насип, про них подбай.

Звисають кетяги  калини,
Мов краплі крові на снігу.
Снігур стрибає по ялині.
Сховалась ласка у стогу.

Льодовим панциром укрилась
Ріка на втіху дітворі.
На лижах, санках як на крилах
Несуться дітлахи з гори.

23.12.2002 року
Картинка з інтернету