Валентнiсть дiеслова

Елена Мациборская
Дощило.
Чорнів ліс.
Ми любили Осінь.
Вона дарувала нам тугу.
Вона писала нам листи кольоровими фарбами.
Вона йшла з Неба на Землю через сузір`я Чумацьким шляхом.
Вона несла природі на Землю різнобарв`я з інших галактик через Всесвіт.
Ми везли із саду ці подарунки від неї до людей через ліс колісницею до обрію.