Адказ на пытанне

Наталья Касперович
                Кажу ім:
                Пусціце на Алімп.
                Спытала ў паэта:
                Ці праўда гэта:
                Калі ёсць грошы,
                То ты і харошы?
                А калі няма,
                Дык будзе бяда?
                Эх ты, бядота!
                На Алімп табе
                Не ўшыцца.
                Там табе
                Не ўжыцца.
                Вон, брыдота,
                Табе квота
                Недаверу.
                З'еш, дурніца
                Ты,халеру.