Нехай збуваються бажання

Раиса Андрейчук
Нехай збуваються бажання,
Хай буде дивним рік Новий.
Здоров*я, щастя і кохання!
Достатку, успіхів, надій!

Хай Коник двору не минає -
Несе у дім твій лиш добро.
Усій сім*ї твоїй бажаю,
Щоби спокійно в ній було!

Щоб відчувалася взаємність
Від чоловіка. Від дітей -
Повага, людяність і чемність...
Дарунків, усмішок, ідей!

                Подрузі Матвійчук Тамарі,
                усій сім*ї Матвійчуків.