Що каже втомлений п сля роботи

Дмитрий Овсиенко
Думки такі паршиві
Витають в голові,
Куплю я пляшку пива,
А може, навіть дві.
Скоріше б вже прогнали
Пляшки усе сумне,
Бо сильно задовбали
Начальники мене.
Сидять у барі всюди,
По чарці вони п’ють,
Завжди ці дивні люди
Недоліки знайдуть.
Куплю-но я горілки,
Багато заплачу,
А бісову «мобілку»
Умить я відключу.
Бо буде хтось дзвонити,
Немов ота напасть,
Горілочки попити
Мені ніхто не дасть.