Злий собака

Светлана Шезденко
Навіть п’ять хвилин мовчати
Я й за кістку б не схотів –
Гавкати люблю, гарчати
Та кусати всіх котів.

Згоден, що, на перший погляд,
Начебто, я замалий…
Та на більш детальний огляд:
Я – собака дуже злий!

Невгамовний забіяка,
Для чужих – кусючий змій.
«Обережно, злий собака»,
Написав хазяїн мій!