Дiвчина-оптимiстка

Надежда Крайнюк
Завзята я філателістка,
Талановита танцюристка.
Таке собі я маю хоббі,
Ще й зняться хочу в кінопробі.

Гопак, ламбаду, степ танцюю.
Того, хто скривдить, відлупцюю,
Такого вріжу тріпака,
Що й сам станцює гопака.

Бажання є писати твори,
Хотілося б  звернути гори,
Та хист малий до цього маю,
То ж вірші я чужі читаю.

Плече в біді підставлю другу,
Від зла закрию, від наруги,
Шматочком хліба поділюсь,
Якщо все добре – засміюсь.

І не сумую я надміру,
Дарую усмішку всім щиру.
Всі лямки з друзями тягну.
А кому треба й підморгну.

25. 01. 2004 рік
Світлина з інтернету

Цей вірш - візитна картка для учениці 11 класу,
яка брала участь у конкурсі "Учень року".