Чапля

Надежда Крайнюк
Чапля біла нахилилась
Аж до самої води.
- Чому, бідна, зажурилась?
Чому ходиш ти сюди?

Підійди до мене ближче
Жменьку дам тобі зернят.
Та схилилась чапля нижче:
- Їм я рибу й жабенят.

Вересень, 2004 року
Фото з Інтернету