Про силу фараона вам розкажуть г ди

Анатолий Заступ
П’ять тисяч  літ під небом піраміди,
А велич духу сотні літ являв сонет.
Про силу фараона вам  розкажуть гіди,
Душі тендітність заримує у рядках поет.

Поезія свій представляє час,
Шекспір і Пушкін бачать вічність.
Горить крізь  хмари сонце, як свіча,
І манить душу неба безкінечність.