Бажаю

Раиса Андрейчук
Бажаю, щоби рік Новий,
Був лагідним і теплим.
Здійснення задумів і мрій
І почуттів відвертих!

Бажаю спокою, добра,
Здоров*я і везіння...
Щоб відступили біль, туга,
Тривоги і сумління.

Бажаю світлих почуттів
І вірного кохання,
Солодких і приємних слів,
На краще сподівання!

                Олександру.