Хай рiк Коня...

Раиса Андрейчук
Хай рік Коня дає радіти,
Спокійним буде і ярким.
Нехай щасливі будуть діти
В кубельці лагіднім своїм!

Бажаю, щоб усе ладналось,
Щоб розумілися завжди.
Щоби нездале забувалось,
Бажаю щастя, як води!

Везіння, успіхів - як снігу,
Добра і грошей, почуттів...
Достатку і кохання, сміху...
Здоров*я, сили, світлих днів!
               
                Сороке Валентине.