Червонi коралi

Татьяна Конюшенко
Подаруй мені червонії коралі,
Хай прикрасять долі полотно.
Вишию стежиночку між нами,
Буду виглядати у вікно.

У віконце я дивитись буду,
Як ти по стежиночці ідеш,
Пригорнувши диво-квітку руту
І коралі в пригоршні несеш.

Диво-квітка серденько зігріла,
Диво-очі серденько хмелять.
Як же тебе бачить я хотіла,
Щоб свою любов тобі віддать.

Розсипав коралі у травичку,
Розсипав коралі у росу.
Спурхнули цілунки в темну нічку
І злетіли в зоряну красу…

Подаруй мені червонії коралі…

2009