разом i сила i розум

Юрий Лазирко
горе людоньки горе
горе ходить на голову хворе
кряче мастите і бите
плаче молитвою вкрите

пізно ріднесенькі пізно
пізно давитися слізно
нумо триматися гурту
гнати до дідька манкуртів

скоро розгублені скоро
скоро ми все переорем
світлом сходитимуть зорі
в нашому полі і морі

в пісні у втомленій пісні
в пісні гартумося звісно
голос окрилить наповнить
серця вселюдного домни

разом і сила і розум
разом і трісне з морозом
ніжка наштикнута трону
душі любов'ю наповнюй

31 Грудня, 2013