Хай всмiхнеться щастя!

Раиса Андрейчук
Хай в НовОму році,
Щастя усміхнеться -
Синові і дочці,
Хай дощем зіллється!

Хай здорові будуть,
Щирі і привітні.
Хай життя, неначе
В полі квітка квітне!

Не залишить успіх,
Віра і надія.
Долі побажаю,
Хай здійсняться мрії!

Радісно хай буде -
Де би не бували...
Щоб кохання вірне,
Чисте пострічали!