Незнайомi

Вия Полищук
довгі ноги
нагорі
на білій цнотливій стіні

і простір
між правою та лівою
розширюється

а рука
все глибше
у вагіні

а рука рухається
в ній
мов пише вірші
погладжує
і виймає звідти
аромат
перед отвором у стіні
з чиїмось оком

згодом в отворі погладжую
чиюсь головку чийогось члена
і він гладить мене
великий