З Новим Роком!

Богдана Синюк
Говорять, що під Новий Рік
Усі збуваються бажання…
Хай буде так! Й на Ваш поріг
Прийдуть і радість, і кохання

Дарма, що Дід Мороз приліг
Десь на хвилинку відпочити
Тому й не випав білий сніг
Зате, нам буде легше жити

Ще й міх з здоров’ям розв'язався -
Беріть усі, хто скільки може,
Щоб кожен щастям пригощався
І довго жив, і був заможним

То ж з Новим Роком Вас вітаю!
Нехай він буде мирним й теплим
Всього найкращого бажаю,
Хай на добро він буде щедрим!


Фото автора