Чорна Мадонна

Любов Ведута
ЧОРНА МАДОННА

Церква у церкві.
Іконостас.
Тиша бездонна.
З нами, над нами,
Часточка нас -
Чорна Мадонна.

Навколо люди,
Обабіч стін -
Святі, їх лики.
Просимо щастя,
Просимо змін
Малих й великих.

Чорна Мадонна
Разом з дитям.
Небо погідне.
Двері масивні.
Пориви сердець.
Помисли світлі.