Девушка с именем Миньон

Никита Келим
Наче Дріада пливе вона по морю,
Кінцями плаття торкається води.
В неї на службі всі сили водні,
Її красою зачаровані вони.

І має силу краса ця надзвичайна,
Один лиш погляд зачаровує мужів.
Вона по світу ходить без перестанку,
А її чари не потребують слів.

Володарка Землі, Світів Цариця,
Таких імен у неї більше, ніж мільйон.
Але для мене назавжди вона лишиться
Дівчиною, з іменем Міньйон.