40 Констан учувджи полкина

Эльвира Якубова
                70 йыллыгъина багъишлаб.

Душман ордусын тар-мар этиб,
40 Констан учувджи полки
Буюк Онлар къасабасында,
Кенеде къайтып ерлешти.

Арбий аскер учувджилар
Сульхперверлик косьтерди,
Койдешлерге янъы аят
Къурмагъа ярдым этди.

Эндишели куньлер кечти,
Котеренки халкъ рухи.
Янъы омюр, тыныч учув,
Къайта башлаб тикленди.

Буюк Онлар - халкъи буюк!
Олара, эр шей меджал.
Къырым ярымадасы учувджилари
Ватанда шурет къазанды!

                28.03.08 г.