Девушка с другой жизни

Никита Келим
Від тоді, як я тебе зустрів,
Моэ життя розфарбувалось в барви.
Забув я про довгі кругосвітні мандри,
Зачарував мене твій щирий спів.

Твоє волосся, наче срібний водоспад,
Що чарівним потоком падає на плечі.
Нехай, і не найкращій він у світі. . . але,
Ще не одного зачарує цей каскад.

Про тебе думаю я в день, вночі і ранком,
А в снах з'являєшся ти зі світанком.
І від цієї долі нема вже вороття,
Як і від Дівчини з іншого життя.