А вам вiдомо?

Петр Коваль
А вам відомо, що це - самота?
Коли хотів би, а не чуєш мови?
Коли всередині і ззовні пустота?
Ви на собі відчути це готові?
Складного в цьому геть нічого,
Гнітюче-безнадійна простота.