Ну, хорошо, придём в Европу...

Николай Андриец
        *   *   *
Ну, хорошо, придём в Европу,
И Украина расцветёт?
А кто мешал нам жить достойно?
Водить со счастьем хоровод?

Обидно, жалко, стыдно.
За Украину, за народ.
Тарас Григорьевич Шевченко,
Не нужен нам чужой пророк.
        *   *   *
Відкрийте очі, люди добрі,
Чому на Захід ,чи на Схід?
Веде до щастя згоди стежка,
Незгоди шлях - то темний світ.

Тарас Григорович Шевченко,
Що нарікав твій Заповіт?
Щоб ми жили в сім'ї єдиній,
Так Україну бережіть.

Росте верба, росте смерека,
Дніпро тече на всіх один,
Спитайте про Європу грека,
Румин, болгар і всіх латин.

Я знаю щастя з нами буде,
І будуть рясно йти дощі.
Хай розцвітає Україна,
Як сад вишневий на весні!