1мя

Александр Корнелюк
У тебе ім'я милозвучне, красиве,
І бачиться лагідність в ньому твоя.
Легке, як пушинка, як сонце грайливе,
П'янке, як горілка у тебе ім'я.

У ньому кохання безмежне, жіноче
І світло зорі, що далеко від нас.
Казкова романтика літньої ночі
Присутня у імені тисячі раз.

У ньому джерельна, дзеркальна прозорість,
Легкий подих вітру у спекотний день.
Величного світу уся неозорість
І вся мелодійність народних пісень.