М яко кажучи

Игорь Голомозый Украина
Новий рік кожен рік,
Не такий як був торік.
Новий день кожен день.
Зрізаний під корінь пень.

Десь ялинка горить,
Голова в когось болить.
Десь снігурка пищить,
А у шубі дід лежить.

Олів’є, мармелад.
Батько, матір, сестра, брат.
Подарунки, мішок.
Рило, пиво, горошок.

Сонце, бог, коляда –
По коліна борода.
Повід є – пий-гуляй –
Чорту душу віддавай.

«Староруси», обряд,
Галстук, прапорець, парад.
Отаке життя-кіно –
М’яко кажучи ….. (погане).

*****