Украiнцям...

Сергей Назаров 3
Як сумно менi стало
Дивитись вiстi з Украiни
I що таке життя настало
На рiднiй Батькiвщинi

Що брат iде на брата
Що у героi записали ката
Бандеровцi керують бал
Фашистiв кличуть на майдан

В «москалях» побачили ви ворога
Бо самiм не выстачае пороха
З колiн пiднятись усiм разом
А не гонятись за дешевим газом

Я розумiю що не треба
Розповiдати про ганьбу
Яка тече з усього свiту
На неньку рiдную мою

Але ж потрiбно мати розум
Не слухати брехню Евросоюза
Що вiддадуть своi вам грошi
Украiнцiв накормить вiд пуза

Не вiрю я що мiй народ
Пiде туды - куды не просять
А тiльки землю вiдберуть
I в крiпаки навiк запросять

Я знаю лиш один народ
Що досить допомiг моiй краiнi
I щиро зробить ще не раз
Як на те… треба  буде  Украiнi


К моему большому сожалению, не могу набрать текст по-другому. Но думаю кому надо - тот поймёт.