Украинська стройова

Валентина Домчина
Гей,брати мої слов*яни,
служба в армії не рай.
Зате недруги незвані
не розтопчуть рідний край.

ПРИСПІВ:
Нам довірили столичне
Чисте небо вартувать.
Тож обов*зок нас кличе
Прославлять козачу рать.

Гей,брати мої слов*яни,
в нас тече козацька кров,
слава предків полум*яна,
віра,правда і любов.

Приспів.

Гей,брати мої слов*яни,
раз до зброї я берусь,
то ніколи не зів*яне
квітка Україна-Русь.

Приспів: