Цей ангел моза чно в чний укр

Светлана Шибашова
Цей ангел мозаїчно вічний
Дарує погляд із вікна.
Задумливий і романтичний
Усе це далі далина.
 
І одяг теж відносно часу,
І бочка винна,ось вона,
Була б придатною для квасу,
Та меду в ній давно нема.