Сум

Александр Корнелюк
Секунда без тебе- година.
Хвилина без тебе- століття.
А дивна, коштовна перлина-
Безбарвне молюскове сміття!
На вулиці сонечко ясне-
Без тебе зоринка у небі.
Життя не таке й вже прекрасне,
Коли я гуляю без тебе.
І дощ не такий вже й самотній-
До мене йому так далеко.
Сумую весь вечір сьогодні,
Як перший весняний лелека!