Революцiя!

Владимир Бунякин
Наша честь є найкращим вчителем.
Справедливість єднає люд.
Коли злодій стає правителем,
Не потрібен ніякий суд.

Не поможе тут Конституція,
Крадіям закон не указ.
Революція! Революція!!! -
Лиш вона захищає нас.

Коли влада кишить бандитами,
Що начхали на свій народ –
Знахабнілими, злими, ситими,
Гіршими за монгольських орд,

Тут не треба вивчать Конфуція –
Хай китайців годують ним.
Революція! Революція
Спалить скверну вогнем своїм.

Не звемо ми варягів з Півночі,
Козаки не знавали їх.
Ми самі свою долю визначим –
Без порадників, без чужих.

Репарації, контрибуції –
Це для війн, а у нас своє.
Революція! Революція!!!
Тільки волю вона дає. 

На коліна ми вже не встанемо -
Не молитва наразі, ні! -
Ворогів ми на них поставимо:
Хай покаються у брехні,

Хай розкаються в проституції,
Хай жорстокість свою клянуть…
Революція! Революція -
В ній є наші  і суть, і путь!