Очепятки 1

Евгения Давыдянец
 Стенд: "Їх розКУШУЄ міліція".
         ***
Литерадурно-художественное издание.
         ***
Профуратура.
         ***
     Калбаса.
         ***
Адвокот.
***
     Блохпост.
     ***
Тачители. (Читатели)
***
   Поем бук.
  ***