Чого ми хотiли?

Любов Ведута
ЧОГО МИ ХОТІЛИ?

Чи чорне є чорним?
Чи біле є білим?
За що ми боролись?
Чого ми хотіли?
Що маємо?
Що з того,
Хто з нас що хоче?
Двома кольорами
Замилюють очі.
Ми бачили барви
Туманні, обманні
І пізні, вечірні,
І денні, і ранні.
Та чорне є чорним.
А біле - все ж білим.

...А ми всього-на-всього
Правди хотіли.